Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napsal jste skvělý manifest nezdravého rozumu. Nezapomněl jste na žádné mýty a klišé. Zejména ta ohromná intelektuální práce s nadřazeností zjednodušené biologie. ;-D Podle vás tedy neexistují ani hermafroditi, ani transsexuálové. Každý má nyní jasno ve "zdravém" rozumu.

1 3
možnosti

Doporučuji přečíst si co znamená slovo klišé a celkem by mě zajímalo co je mytickeho na tom ze máme dvě pohlaví? Krom toho je hermafroditismus kombinaci jen těch dvou a to kombinací extrémně vzácnou. Mimo to nikde nepisu o tom, že něco neexistuje, jen že pohlaví jsou jen dvě protože jsou dána biologicky. Je těžké to pochopit? Respektive pokud uděláte z muze chirurgicky ženu, bude mít děti? Neříkám že to odsuzuji, jen že neexistuje něco jako neurčité či třetí pohlaví a rozhodně si ho nemůžu vybrat.

3 0
možnosti

Ano, souhlasím, ale myslím, že blbnutí je nám lidem dané, třeba jsme blbli už u mamuta. Po ulovení tučné kořisti na to byl čas.

2 0
možnosti
Foto

Když více jak polovina poslanců odsouhlasí zákon, že vznikne třetí pohlaví, tak tu prostě bude. To je výhoda demokracie. Od vás se jen očekává, že jim ty nesmysly budete platit formou výpalného, kterému se říká daně.

1 0
možnosti

Přesně pane, porucime větru dešti - co jiného čekat od neomarxisticke EU která myslí, že zákony předela vše. Viz emise, odzbrojování atd...

0 0
možnosti
Foto

I47v16a71n 56M69a28r98e92k

1. 1. 2019 19:18

Naprostý souhlas a karma. R^ [>-]

3 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.