Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Díky. Jsem rád, že nejsem s podobným názorem sám.

Karma. R^

2 2
možnosti

Ano!!! Výborně. Zkrátka, pro některé prostoduché lidi je třeba ze všeho obvinit USA, přičemž si vůbec neuvědomují, co by bylo, kdyby Ameriky nebylo. A tak velebí Husajna a jiné vrahy. Ale stojí za povšimnutí, že tito hloupí lidé vždy obviní z domnělé nemorálnosti a špatnosti toho, kdo jakýs takýs mravní a morální potenciál nese. To bude hluboké tajemství psychologie, tito lidé totiž tak nějak podvědomně tuší, že kdyby začali naříkat a vyčítat vraždy a svinsva nějakým islámským všemocným vrahům, tak se jim tito tak maximálně vysmějí, zatímco velkým mužům demokratické Ameriky by se to mohlo dotknout. Prostodušší lidé tedy hledají snadný terč, na kterém by si mohli vybít své frustrace.

Jinak KarmaR^

5 2
možnosti
Foto

Nikdo tady Husajna nevelebí, ale rozumný člověk zvažuje všechny informace, a je opatrný v tom, do jaké zadnice má dobrovolně a s radostným výskotem vstrčit hlavu...

0 0
možnosti
JH

J66a60n 17H66á46l23a

28. 7. 2016 8:54

Akorát od místních putinofilů a vítačů to schytáte.

4 3
možnosti
JH

J94a38n 41H73á44l64a

28. 7. 2016 8:51

Ode mne karma.R^

3 3
možnosti
PZ

Myslite;

"Elementary my dea Watsn" ? :-)

1 0
možnosti
PN

Precetl jsem jen prvni dva odstavce a narazil na neuveritelnou kravinu: ".....Nicméně z bezpečnostního hlediska je opravdu nic nenutilo obětovat miliony vojáků při osvobozování Evropy. ....." Jakapak by byla bezpecnost USA, pokud by Hitler porazil Rusko? Nebo pokud by celou Evrpou osvobodila Ruda armada? Bylo zasadnim narodnim bezpecnostnim zajmem USA, aby byl Hitler porazen a aby Stalin neosvobodil/neobsadil celou Evropu.

11 2
možnosti
JB

J92a46n 34B71u62r39i78a68n

28. 7. 2016 8:07

A jaké riziko by vítězné Německo představovalo pro USA? Myslíte, že by Hitler podnikl invazi přes Atlantik? Problematické bylo vylodění i přes celkem úzký kanál La Manche - natož přes celý oceán.

A jinak ten článek dočtěte až do konce - je přínosný.

4 3
možnosti
FN

Takže kde američtí soudruzi vybojovali ten klid??? V Iráku?? Sýrii, Afghánistánu, nebo snad Libyi?? Hezky jste zdokumentoval proč bylo třeba v těchto zemích zasáhnout, ale výsledky jsou jaké???

Je hezké, že v těchto zemích vládli diktátoři, ale proč se jich zbavovat?? Současnost správně ukazuje, že kde společnost není připravena na demokracii, není radno ji vnucovat, protože lid takové země není schopen se demokracie ujmout,,, a tak se vlády ujme další, ještě horší diktátor.

17 4
možnosti
PK

Přiznávám udělal jsem chybu s počty padlých Američanů, střelil jsem to od boku a neověřil si, že jich bylo cca 400 000 tisíc. Slušným diskutérům děkuji za upozornění.

1 1
možnosti
JS

Od boku střílejí kovbojové,v tom blogu je těch nesmyslů víc

6 2
možnosti
JS

Větší snůšku slátanin jsem nečetl,obzvláště tu zmínku o Lybii nebo o obětování milionů vojáků USA v Evropě.Panáček má asi hodně velké mezery ve vzdělání

13 3
možnosti
PK

Panáček říkejte svému synovi nebo otci jestli si to nechá líbit.

2 6
možnosti
RV

Tie milióny padlých Američanov počas WW2 ste si zrejme vyfabulovali. Overte si najprv fakty predtým, ako začnete písať.

11 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.