Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Nejde jen o terorismus. To je jen špička velké pyramidy násilí, kterou tvoří vraždy, znásilnění, loupeže, sexuální obtěžování. Na jednoho pachatele, který chce vyhazovat Evropany do vzduchu, připadají stovky dalších, kteří se spokojí s tím, přepadat lidi na ulicích a odlehčovat jim od peněženek. To se nedostane do novin po celém kontinentě, protože to není tak zajímavé, ale je to přesně tato aktivita, která dělá z multikulturně obohaceného života každodenní peklo.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Na-jednoho-pristehovalce-ktery-chce-vrazdit-pripadaji-stovky-tech-co-chteji-krast-Statistik-a-publicista-chladne-nastoluje-fakta-446287

1 0
možnosti
Foto

Terorista neútočí legálně drženou zbraní. Věčným zakazováním se držené zbraně nelegalizují a jsou mimo kontrolu. Docela na hlavu by byl zákaz držení nelegálních zbraní :-P. Státní aparátníci by se měli spíš zamyslet nad kontrolou pohybu zbraní - poslední týpek si ji koupil na netu a poštou si ji nechal poslat - co na to "velký brácha"? Už se našel distributor na Slovensku? Každá pistolka opouštějící ruce prodejce musí být dohledatelná a její další překupničení musí být pod kontrolou. Legální zbraně v rukách prověřených osob nejsou problém!

3 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.