Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaujala mě vaše věta "... islám ... má ambici být jediným správným náboženstvím ".

Jenže přesně tohle má s islámem společné i hnutí HateFree. Také si myslí, že mají patent na rozum.

A tak by mě zajímalo, jak by to dopadlo, kdyby se HateFree světonázor střetl s islámem. Např. kdyby se nějaký HateFree nadšenec pokusil otevřít si kavárnu v Saúdské Arábii nebo v Lybii :-)

24 1
možnosti

J92i62ř42í 22N44o49s68e26k

24. 4. 2016 20:44

Tak krádež prezidentské vlajky a poničení střechy jedné z budov na Hradě byl umělecký počin k popukání. Autoři známi, sami se přihlásili.

Pocákání pár fasád kaváren je projev rasismu, náckovství, syn Jiří svolává Parlament. Autoři neznámí. Nelze vyloučit, že si HF tímto krokem samo zvyšuje popularitu (viz jeden dělobuch na Klinice hozený KÝM? byl prezentovaný jako desítky zápalných lahví, a to bylo poté slávy a politického kapitálu)

Pak by tedy vandalismem bylo i natření tanku narůžovo (ale ne, prý to bylo umění) a taky Putnovy nápisy "ruský šváb" na plakáty zvoucí na přednášku Petra Robejška (ale to, to byl prý legitimní a vysoce intelektuální protest).

Ještěže se nám podle nového zákona soudci vysvětlí rozdíl a ukážou nám, kde je ta vyšší pravda.

VVV

31 1
možnosti

K žádné krádeži prezidentské vlajky nejspíš nedošlo. Spíš ji ztratili, což neměli v plánu, a nikdo je za to nechválí.

A pokud nevidíte rozdíl mezi vyvěšením trenýrek, růžovým tankem a inkriminovanými vandalskými útoky, tak se nedá nic dělat, to vám asi těžko už někdy někdo vysvětlí. Halt na to nemáte kapacitu.

Putnův počin kontroverzní byl a taky za to Putna kdovíjaké ovace nesklidil.

A vaše spekulace o tom, že snad si někdo s poškozených způsobil škodu sám kvůli popularitě by byl směšné, kdy nebyly až příliš ubohé.

1 15
možnosti

Už po prvním odstavci se mi udělalo nevolno, když jsem po hodině dozvracel, pochopil jsem, že když někdo žije opakovaně ve lži, žije v ní vědomě. Běžní sprejeři napíšou svou značku a nevyhrožují nějakému posprejovanému subjektu smrtí. A tohle by jste schopen zlehčovat. Asi máte mentální důvod.Rv

1 20
možnosti

Nezlehčuji ty útoky ale to co hate free prezentuje - přečtěte si to znovu. Nebo raději ne, pokud u toho zvracíte.

24 0
možnosti

Vy jste to taky pěkně zpatlal všechno dohromady.

Z charakteru těch vandalských útoků je jasné, že se nejedná o obyčejné sprayerství, ale akt nenávisti. Navíc organizovaný. To opravdu není žádná sranda.

Já osobně si třeba o HateFree myslím, že je to prapodivný spolek a že spoustu věcí dělají vyloženě špatně.

Ale pokud tady začínají pobíhat nějaké partičky a snaží se někoho zastrašovat tím, že mu poničí majetek, tak jde můj osobní názor na HateFree stranou.

1 11
možnosti
Foto

A jak to víte? Psali to v tisku? :-P

12 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.