Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Je zde jeden výrazný aspekt a k jeho uchopení jsou potřeba dvě věci. Jednak si udělat průzkům kolik je politiků a političek ve vedení EU a dalších států a dále jít do minulosti a zjistit proč dnes nemáme silné politické osobnosti.

Evropa se po válce výrazně feminizovala a začal ustupovat mužský vzor. Dnes vlastně nemáme v západních zemích výrazné mužské politiky ... .

Kde je Itálie, Španělsko, Francie, Dánsko ... .

Merkelová, komisařka Federica Mogherini,vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku,Kristalina Georgieva, rozpočtové a lidské zdroje, Cecilia Malmström, mezinárodní obchod, Marianne Thyssen,Zaměstnanost, sociální věci a sociální začlenění, Margrethe Vestager, hospodářské soutěže ... , starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová, ministryně obrany Německa Ursula von der Leyenová, spolkový ministr vnitra Rakouska Mag. Johanna Mikl-Leitner ... .

Evropa má za sebou několik výrazných milníků, přechod od mocnářství k demokracii,fašismus, dále socialismus,.... , přechod z čistě mužského s větším vlivem žen.

To se musí nějak projevit v politice Evropy a je to hodně vidět na budování rodiny, pardon sociálního blahobytu a umetání cestiček mladým.

Dnes je tento aspekt hodně vidět v podobě neshopnosti Evropy, zmizení hlasů států až po řízený kolektivismus.

Zde je potřeba učinit krok č. 2 a to vlastně pochopit tento "nový" fenomén a jeho dopad na státy, společnosti Evropu a oddělit to co je ku prospěchu a co ne a přejít ke kroku 3 a spojit ono dobré z těchto dvou fenoménů, což je a bude mocný evoluční popud společnosti.

Dnes je zde krize ženského vlivu jež "neumí" pracovat s drsností okolního mnoha civilizačního světa, kde jsou čistě mužské aspekty a duchovní. Tedy je hodně agresivní a nepředpovídatelný ... .

Jako učitel nás učí aktuálně Rusko, migrační exodus a rozpad umělých států ... .

2 0
možnosti
PK

Děkuji za zajímavý názor, má to logiku.

0 0
možnosti
IM

I13v50a62n 49M83i10n74á22ř

16. 3. 2016 0:48

Evropská unie, pod vedením neomarxistických vůdcú se rozhodla řešit problémy vzájemně nesnášenlivých muslimú - zcela bezohledně - na úkor většinové společnosti! S miliony uprchlíků přicházejí do evropského prostoru teroristické živly, na které cela otevřeně a dlouhodobě upozorňují tajné služby. Dosavadní a doslova hazardní vstřícnost k trvalé muslimské expanzi, nemůže skončit jinak, než vážným ohrožením a rozkladem demokracie .. na kterou doplatí již následující generace našich dětí !!!

4 0
možnosti
ZH

Tohle je fakt snůška stereotypních nesmyslů. Nebezpečných nesmyslů, protože poskytuje libovolné definice pojmů, které jsou zcela jinak. Na této falzifikaci (neznalosti) je celý text postaven. Je to takový ohlas z různě publikovaných článků, který prostě nelze podložit fakty. Rv

0 6
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.