Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se článek Patrika Bangy k tomuto objevil na titule, bylo by seriozní od IDNES aby i tento příspěvek umístil na titulce.

Jako přesně opačný názor !!

2 0
možnosti
PK

Máte pravdu, napsal jsem to prakticky ve stejný okamžik. Ale to není jen můj případ, na titulce se objevily pouze ty multikulti laděné blogy. Co na to, že i přes velmi krátkou dobu po kterou byl blog vidět v rubrice nejnovější nasbíral solidní četnost i karmu. Jaksi se nehodí do krámu...

0 0
možnosti
JN

J75i85ř68í 24N60o77s83e23k

27. 10. 2016 22:58

Tomuto pánovi se narodilo druhé dítě stejného dne, kdy zfetovaný zemřel. Proč nebyl - střízlivý - u manželky či družky? Kde vidíte to hrdinství?

7 0
možnosti
PK

Nevidím a právě proto nechápu tu pietu. Za koho se obvykle drží piety...?

0 0
možnosti
Foto

1000krát opsat tvar BYSTE. Jinak jistě máte pravdu, že špatné zkušenosti s Romy jsou, ale také jsou zkušenosti s útoky na nevinné kvůli barvě pleti. Bojovat je třeba s kriminalitou celkově, ne s rasami.

1 0
možnosti
AG

Je to tak jednoduche na zapamatovani, v jednotnem cisle taky nenapisete ty by js, ale ty bys, takze vy BYSTE nikoli v by jste

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.