Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek je takovou snůškou nesmyslů, dojmů a chybně pochopených pojmů, absolutní absencí povědomosti o mezinárodní současné politice, nulovou znalostí historie boje proti terorismu, že mě až zaráží, jak vůbec může někdo s takovou hámotinou vylézt na veřejnost...8-oRv;-D

0 0
možnosti
Foto

Pán je asi horlivým divákem pohádek, vysílaných pro méně vzdělanou část veřejnosti Českou televizí. Ten, kdo se orientuje ve světovém tisku, ví alespoň to základní, že jak USA, tak V.Británie se už přiznaly k velkým omylům v Iráku i v Libyi. To ale pána jaksi neoslovilo a opakuje nám zde tyto pohádky jako cvičený papoušek. Doporučuji autorovi rozhodně psát dále, pokud jej to uspokojuje, ale proboha, nezveřejňovat to!!!!!!

2 3
možnosti

Pane Klouček s tou Libyii jste mě opravdu pobavil a zapoměl jste i na zcela smýšlený důvod útoku na Irák (válka v zálivu) a zapoměl jste takticky na humanitární bombardování Srbska. Jinak skvělý článek, gratuluji.

0 2
možnosti

Udělejme si jasno. Elity USA (GB, Francie, SSSR atd.) posílají na válečná jatka zmanipulované občany, kteří jsou obětováni pro doktrínu čirého sobectví nebo imperiálního ovládnutí, a ještě to umně skryjí za ušlechtilý záměr. ;-O

2 1
možnosti

///////Nadáváme jak Evropa planě kecá, ale co dělá většina lidí v této zemi? Žvaní u piva a hledá viníka v imperialistech, ale zvednout zadek a něco udělat to už ne.

Zdroj:http://kloucek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=539561////////

a co tedy děláte vy pane autore, krom toho, že manipulujete lidi..nesprávným pohledem na evoluci lidských skupin.?

0 3
možnosti

Minimálně jsem volič.

Jak víte který pohled je správný pane Bartoši?

0 0
možnosti

Další, kterému splývají obě Irácké války do jedné...a dále jsem už raději nečetl.;-D

3 0
možnosti
Foto

Jasná karma, i když to schytáte. Zde se víc oslavují naši okupanti, tedy ti východní, než ti, kteří nám nikdy neublížili. :-)

1 2
možnosti

Paní jmenovkyně, říká vám něco rozdíl mezi současností a minulostí? Co bylo jednou dané, platí stále?... No tak to klidně spěte dál, on vás jednou nějaký výbuch možná probere.

3 0
možnosti

"USA je jedinou silou, která je schopná zabránit masakrům civilistů."

Svatá prostoto.

5 0
možnosti

K49a14r90e41l 29M41a46s83e97k

28. 7. 2016 10:13

Myslím, že by s vámi Timothy McVeigh souhlasil.

0 0
možnosti
Foto

Srovnání oběří terorismu ve Franicii a Izreali myslím moc dobře nefunguje. Uvážíme-li počet obyvatel na 100 000 obyvatel, Francie na tom bude asi líp.

0 0
možnosti

To bylo ale myšlené trochu jinak. Ano obětí teroristů je v Izraeli více než ve Francii a to nejen na 100 000 obyvatel ale troufnu si říci že i absolutně. Na druhou stranu myslím, že počet obětí na jeden útok je opravdu značně odlišný. A to proto, že Izraelští civilisté mohou mít zbraně a bránit se jimi...

1 0
možnosti

Ano, ano, USA sponzoruje a podněcuje všechny roztržky na světě. CIA, NCIS a další jim podobní. Našeho Sobotku taky utli, když se začal ozývat. A kdo myslíte, že začal sponzorovat houfy imigrantů? Tito lidé nebyli zvyklí opouštět své země, tak jak to dělají Evropané. V USA skomíralo hospodářství a Evropa byla silná konkurence, tak nás tímto velmi efektivně zbrzdili a myslím, že to bude zatažená ruční brzda na hezkých pár let. To si kluci v USA mnou ruce, no a jestli to ještě vyhraje Clintonová, tak nás potěš..... Dle Koránu jsme pro ně (muslimi) sluhové, mají to v hlavách zakódované a berou to jako samozřejmost. Když vám bude denně od malička někdo do hlavy tlouct, že váš soused je váš sluha, tak ho v dospělosti kopnete do zadnice, když vám nedá svůj nákup, na který máte momentálně chuť. Budete si myslet, že je to přeci samozřejmé.

2 2
možnosti

J79a85n 75B77u71r87i71a59n

28. 7. 2016 10:41

Pane Rýdle, vyražte prosím někam do světa. Zjistíte, že:

- muslimové jsou taky lidé, kteří se až zas tak neliší

- USA vše neřídí a každá země má nějaké své problémy

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS