Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zde jeden výrazný aspekt a k jeho uchopení jsou potřeba dvě věci. Jednak si udělat průzkům kolik je politiků a političek ve vedení EU a dalších států a dále jít do minulosti a zjistit proč dnes nemáme silné politické osobnosti.

Evropa se po válce výrazně feminizovala a začal ustupovat mužský vzor. Dnes vlastně nemáme v západních zemích výrazné mužské politiky ... .

Kde je Itálie, Španělsko, Francie, Dánsko ... .

Merkelová, komisařka Federica Mogherini,vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku,Kristalina Georgieva, rozpočtové a lidské zdroje, Cecilia Malmström, mezinárodní obchod, Marianne Thyssen,Zaměstnanost, sociální věci a sociální začlenění, Margrethe Vestager, hospodářské soutěže ... , starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová, ministryně obrany Německa Ursula von der Leyenová, spolkový ministr vnitra Rakouska Mag. Johanna Mikl-Leitner ... .

Evropa má za sebou několik výrazných milníků, přechod od mocnářství k demokracii,fašismus, dále socialismus,.... , přechod z čistě mužského s větším vlivem žen.

To se musí nějak projevit v politice Evropy a je to hodně vidět na budování rodiny, pardon sociálního blahobytu a umetání cestiček mladým.

Dnes je tento aspekt hodně vidět v podobě neshopnosti Evropy, zmizení hlasů států až po řízený kolektivismus.

Zde je potřeba učinit krok č. 2 a to vlastně pochopit tento "nový" fenomén a jeho dopad na státy, společnosti Evropu a oddělit to co je ku prospěchu a co ne a přejít ke kroku 3 a spojit ono dobré z těchto dvou fenoménů, což je a bude mocný evoluční popud společnosti.

Dnes je zde krize ženského vlivu jež "neumí" pracovat s drsností okolního mnoha civilizačního světa, kde jsou čistě mužské aspekty a duchovní. Tedy je hodně agresivní a nepředpovídatelný ... .

Jako učitel nás učí aktuálně Rusko, migrační exodus a rozpad umělých států ... .

2 0
možnosti

Děkuji za zajímavý názor, má to logiku.

0 0
možnosti

I36v75a45n 44M92i56n94á40ř

16. 3. 2016 0:48

Evropská unie, pod vedením neomarxistických vůdcú se rozhodla řešit problémy vzájemně nesnášenlivých muslimú - zcela bezohledně - na úkor většinové společnosti! S miliony uprchlíků přicházejí do evropského prostoru teroristické živly, na které cela otevřeně a dlouhodobě upozorňují tajné služby. Dosavadní a doslova hazardní vstřícnost k trvalé muslimské expanzi, nemůže skončit jinak, než vážným ohrožením a rozkladem demokracie .. na kterou doplatí již následující generace našich dětí !!!

4 0
možnosti

Tohle je fakt snůška stereotypních nesmyslů. Nebezpečných nesmyslů, protože poskytuje libovolné definice pojmů, které jsou zcela jinak. Na této falzifikaci (neznalosti) je celý text postaven. Je to takový ohlas z různě publikovaných článků, který prostě nelze podložit fakty. Rv

0 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS