Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

editi

24. 10. 2008 8:46
Já nevím

proč stále tady někdo papouškuje media o tom, že když kraje budou ve svých nemocnicích platit poplatek ze zákona, tak že je to porušování zákona. Zákon bude naplněn, ať to za mně zaplatí třeba Pepa Vyskoč z Dobrého vojáka Švejka. Tak si myslím, že ne nadarmo se nám říká národ švejků.;-D;-D;-D Doufám, že i lidovci a zelení konečně zruší Julínkovu reformu a vezmou to z jiného konce. Julínek svou reformu podělal právě těmi poplatky lékárníkům a obvoďákům a hlavně tím, že se poplatky nevrací do zdravotnického systému, ale jsou úlitbou doktorům aby neřvali a nestávkovali. Poplatky zrušit a začít s čistým stolem. Pak budu opět volit ODS.

0 0
možnosti

Petr Kloucek

24. 10. 2008 21:54
Re: Já nevím

Pletete si pojmy s dojmy. Pepa Vyskoč by to za vás zaplatit mohl, proti tomu žádná. Nicméně pokud to zaplatí kraj tak to jsou peníze nás všech, ne pouze Pepy Vyskoče.

A ty poplatky konečně odnaučili čechy nechat si předepisovat paraleny a otravovat tím doktora, budou-li zrušeny bude to obrovský krok zpět. A například velké nemocnice díky nim dokázaly zkvalitnit léčbu vážně nemocných. Ten kdo je proti poplatkům není normální.

0 0
možnosti

puki

23. 10. 2008 23:17
to je marnost

Vy jste opravdu vsude. Pan Julinek a jeho mluvci reformu mnohokrat vysvetlili a kdo chtel, pochopil. Ti, kdo pochopit nechteli, jako treba Vy, ted svou ignoranci uvadeji jako argument. Priste se hold bude pri onom 'vysvetlovani' mustet vic lhat a urazet aby to lide vaseho typu ocenili. :-/

0 0
možnosti

puki

23. 10. 2008 23:18
Re: to je marnost

Tohle melo byt na Alexandra Spatu, sorry :-P

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

23. 10. 2008 22:52
Nejlepší je to

o poučení ve vysvětlení reforem. Víte pane Kloučku na rozdíl od Vás pan Julínek ví zcela bezpečně, že jeho reforma vysvětlit nejde. Velice dobře ví ve shodě se svým šéfem, že kdyby lidem řekl, co chce ve zdravotnictví dělat, nikdy by volby ODS nevyhrála. Polepšete se a hlavně se už konečně poučte ve směru Vašeho vztahu k ODS.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.