Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

frantaflinta78

25. 8. 2008 10:56
Omluva

Chtěl bych se tímto omluvit všem za prudění,které na blogu idnes provádím.Dělám tuto omluvu za plného vědomí a svědomí.Chtěl jsem svými pžízpěvky rozdmýchat diskuze na různá témata s tím,aby se rozproudila vlna nevole vůči osobě pana Paroubka,který vnesl do naší politiky hrubost,vulgaritu,demagogii a lži.Ještě jednou se omlouvám všem slušným lidem,kteří vědí že je nutné této politice postavit hráz,aby nás společné rudorůžové vládnutí neuvrhlo zpět zase o několik desetiletí.

0 0
možnosti
MK

weneto

25. 8. 2008 1:34
Jistě vám neunikl

rozdíl mezi kvalifikovanou pracovní silou a nekvalifikovanou. Pokud neunikl tak nechápu Váš článek - aktivni vyhledávání kvalifikované pracovní síly???

0 0
možnosti
PK

Petr Kloucek

25. 8. 2008 20:57
Re: Jistě vám neunikl

Jistě vám neunikla pointa článku tj. kdo začal mluvit o imigrantech a konstatování, že to byl Špidla, kdo považoval a považuje imigranty za nezbytné a to nejen ty kvalifikované.

0 0
možnosti
JN

madqwert

24. 8. 2008 22:36
lzes ty

ad zelene karty: CSSD neni protiu imigrantum, ale je proti tomu, aby sem ti imigranti prichazeli aniz by byli ockovani ci u nich probehla zdravotni prohlidka ;-D

ad radar: standa rekl jen to, co vime uz davno, totiz ze za vlady CSSD probihaly technicke konzultace, koneckoncu existuje o tom i zaznam z jednani vlady a ten si muze kazdy precist ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.