Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bigmachine

18. 8. 2008 0:17
Vážený pane, chytráku

Počet debilů, kteří si založí blog, s tím, že se pokusí urazit nás sociální demokraty je zřejmě nekonečný. Nevím kdy naposledy jste byl na Slovensku, pakliže vůbec někdy, ale poprosím Vás o jednu věc. Zkuste mi prosím napsat čím, že Dzurindova vláda, kromě masivních pobídek pro investory a jakému si zkurturnění země po řádění pana Mečiara, pomohla slovenské ekonomice, dále by mě zajímal Váš názor na obrovské, v podstatě třídní rozdíly na zmiňovaném Slovensku. Pak mě zajímá, kde jste prosím vyhrabal, že hodláme znárodňovat majetek ČR a za další mě zajímá Vaše vzdělání. Zřejmě budete vysokoškolák.....(Y)

0 0
možnosti

TrueRobos

18. 8. 2008 0:25
Re: Vážený pane, chytráku

Sociální demokraty netřeba urážet, je to diagnóza sama o sobě. Jediné, na co myslí, je jak obrat ty, kteří tvrdě dřou, aby měli na rozdávání pro ty, kteří nic nedělají, ale socany volí. Rv

0 0
možnosti

Majklova_proxy

18. 8. 2008 0:26
Re: Vážený pane, chytráku

Heh, "obrovské, v podstatě třídní rozdíly na zmiňovaném Slovensku" - srovnavate PPF a Bratislavu s Jakubovany, obchodnika s cikanem, co (rka ze nema na chleba pro deset deti) rabuje cigara a chlast? V takovem pripade jsou rozdilne majetkove pomery pochopitelne. Teda pro normalniho cloveka.

0 0
možnosti

Linde CZ

18. 8. 2008 0:36
Re: Vážený pane, chytráku

obrovske tridni rozdily? Koukam ze se pohybujeme hooodne nalevo :-)

.

Jinak Drurinda = reforma penzi, zdravotnicvi, socialni reforma, danova reforma. Tj. ty nejdulezitejsi, ktere Slovensku umoznily behem roku predbehnout v dulezitych ek. ukazatelich  socialnedemokraticke Cesko, kteremu se do te doby divalo z velke dalky na zada.

0 0
možnosti

wiki5.5

18. 8. 2008 6:03
Re: Vážený pane, chytráku

vas nazor me presvedcil, ze si autor zaslouzi karmu ;-)

0 0
možnosti

Nika.meil

18. 8. 2008 8:24
Re: Vážený pane, chytráku

Myslím že na příkladu Slovenska můžeme představit,co by nás čekalo,kdyby příští volby..nedej bože...vyhrála levice.

0 0
možnosti

Petr Kloucek

18. 8. 2008 22:50
Re: Vážený pane, chytráku

Na příspěvky obsahující vulgarismy obvykle nereaguji. U vás udělám výjimku ale jen proto, že z odpovědí pod vaším příspěvkem je doufám i vám jasné, kdo je tu čím.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

28. 8. 2008 10:33
Re: Vážený pane, chytráku

tak zaprve, netusim, co je na tech "tridnich rozdilech" spatne ... ten schopny se holt bude mit vzdycky lip nez ten neschopny, i kdyby se kvuli tomu mel paroubek a fico na hlavu stavet. a k tomu druhemu: co jineho byl sockomunisticky "zakon" o prevodu krajskych nemocnic zopet na stat ? to podle vas neni dost pekne znarodneni ? a neproslo vam to jenom proto, ze alespon ustavni soud ma rozum, kdyz uz ho nema ta vase tlupa oranzgutanu ...

0 0
možnosti

rezjir

3. 9. 2008 7:20
Re: Re: Vážený pane, chytráku

Chcete říci, že všehoschnopní se mají dle vaší filozofie mít vždy líp než ti co jaksi nevyzvají heslo, že účel světí prostředky?

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.