Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

30. 6. 2008 21:50
Těším se na radar

Škoda, že naše politická reprezentace neměla dost odvahy na instalaci raket. Za těch 30 let nucené okupace bych od všech Rusofilů očekával toleranci alespoň stejné doby od našich opravdových spojenců. Ti ovlivní několik čtverečních km, nebudou nám nutit komvadiny na věčné časy.

0 0
možnosti
T

timmek

30. 6. 2008 13:11
souhlas

Nedivte se jim. Jsou to užiteční idioti, jak už je kdysi "chválil" Stalin. Teroristy a užitečné idioty (tzv. bojovníky za mír)  považuji za největší hrozbu euroamerické civilizace. Chceš-li mír, připravuj válku. Hnusné, kruté a nemorální přísloví - bohužel PRAVDIVÉ.:-(

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

30. 6. 2008 15:36
Re: souhlas

Vsak take American valku pripravuji - chteji ukrast Rusku jejich prirodni bohatstvi a z nasi zeme si udelaji bojiste.

0 0
možnosti
S

Sampis

30. 6. 2008 10:06
Bububu,

když tu nebudeme mít radar, přijde Velká (B)Terrorista a všechny kostely nám přestaví na mešity. Bububububu.

0 0
možnosti
PK

Petr Kloucek

30. 6. 2008 21:43
Re: Bububu,

Ale ne, budem všichni žít v krásné multikulturní společnosti, kde se bude muslim objímat s křesťanem ve své nekonečné náboženské toleranci.

Běžte raději obsadit něakou kótu, nejlépe v okolí Teheránu. 

0 0
možnosti
RR

rezjir

30. 6. 2008 9:10
Mám dotaz ?

Proč tedy Amíci nepožádají Radu bezpečnosti OSN o souhlas s instalací radaru atd. v rámci mezinárodního boje proti terorismu. Když mohli požádat o souhlas v případě invaze do Iráku. Tady jde jenom o to, aby obdobné akty byly v souladu s mezinárodním právem na sebeobranu, aby tedy nikdo nemohl považovat instalaci radaru a samozřejmě celé protiraketové obrany za agresivní čin.

A pozn. pro oponenty. Nikdo ať prosím neargumentuje tím, že radar je čistě obranné zařízení. V každém případě jde o zařízení, které zvyšuje šanci útočníka, který toto zařízení vlastní, přežít odvetný úder. To,že tomu tak je, bylo vlastně doloženo existenci smluv typu ABM.  

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

30. 6. 2008 9:08
ANo bohužel

Máte naprostou pravdu. Další věci kterou jste jaksi opoměl byla i jejich spešl akce "do naha" kterou chtěli ukázat (neumím si představit co tím dokázali) že mají čisté svědomí a nic neskrývají. Někdo totiž jejich kampaně velmi štědře sponzoruje. A podle pátrání peníze tečou z velkého východu. Ano správně, z Ruska. Takže tady máme iniciativu zaměřenou proti Radaru, který má být zahrnut do systému NATO s tím, že je placena rusy a podporována islámistickými spolky a socialistickými revolučními gardami.... no co si o tom máme myslet je jaksi asi jasné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.