Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zuzana Hejná

3. 6. 2008 12:18
karma

..ale k tomu prodeji Telecomu-to by mě taky zajímalo. Malá část byla určena na dotace pro rozvoj internetizace, spravovalo to MI ČR.Dotace se rozdělovaly celkem 1x,celková suma asi tak 0,0prd, pak zmizelo minsterstvo. Zajímalo by mě, jestli se ty peníze jaksi rozplynuly před nebo po. Ta větší část se ale rozplynula mnohem dřív - hm.

0 0
možnosti

Petr Kloucek

3. 6. 2008 22:13
Re: karma

No ony ty peníze z hlediska rozpočtového určení jdou do mimorozpočtových fondů. Je to líbivé z toho pohledu, že se díky tomu nezalepuje rozpočet, na druhou stranu je to pro běžného občana nedohledatelné...

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

3. 6. 2008 12:09
Odpověď je v zásaě jednoduchá

Především ODS onu reformu dělá za pochodu. Nikdo tedy předem nevěděl jakou reformu má na mysli, nikdo nemohl vědět, co bude dělat. Kdo alespoň trochu zná ústavu, v životě by ho nenapadlo, že ODS zavede množství poplatků mínus 3 skutečně regulační. A to tím spíše, že ODS výslovně slíbila, že je nezavede - a zavedla hned po vstupu do strakovky. Odkud podle vás má ODS mandát provádět zrovna tuto reformu? Nemyslíte, že si ho dala výhradně sama? To je z hlediska demokracie možná důležitější než to zda člověk s reformou souhlasí či ne. 

0 0
možnosti

Petr Kloucek

3. 6. 2008 22:05
Re: Odpověď je v zásaě jednoduchá

Kdyby jste znal ústavu zjistil by jste, že zde formulace zní, že péče je bezplatná DLE ZÁKONA. Tedy jak stanoví zákon a mimo jiné bezplatnost péče je popřena prostou platbou zdravotního pojištění.

Dále Vaše myšlenky jsou poněkud roztěkané nicméně podstat je stejná. Obě reformy potřebujeme a ODS je rozhodně nešije horkou jehlou, upozorňovala na ně už před lety. Takže mi tedy odpovězte, proč je čssd nedělala?

0 0
možnosti

rezjir

29. 5. 2008 23:51
S kým

"sociální demokracie dokázala sestavit koaliční většinu po volbách v r 1998" ??? 

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.