Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Glock každopádně bez -e

15. 5. 2008 8:32
Celkem souhlas

jen k tomu druhému opatření: minimální daň bylo zoufalé opatření MF na vylepšení daňových příjmů (je s podivem, že se toho ODS více nechytla při minulých p. volbách). Zdaněním něčeho, co třeba vůbec nevzniklo (ek. činnost), jsem se dostali do Absurdistánu. Namísto vymýšlení takových "kravin" stačí řádně osekat např. živnostenský zákon. Podniká se totiž za účelem zisku (opakem podnikání je charita) a kdo nedokáže vyprodukovat zisk, nepatří do živnostenského (obchodního) rejstříku, samozřejmě v určitém období a v urč. poměru k obratu, typu podnikání atp. Jenže je to složité a nákladné.

0 0
možnosti

Petr Kloucek

15. 5. 2008 22:37
Re: Celkem souhlas

Máte pravdu ale představte si typického malého českého levičáka. Podnikatel = tunelář a zbohatlík. Prostě nesmyslnost levicového populismu lze dokázat, ale problém je že ne každý ji pochopí. Lépe se obhajuje pastelkovné, než například reforma veřejných financí.

Nicméně s tím ziskem je to složitější. Chápu že tou poslední částí máte na mysli fáze podnikání a počáteční ztrátu. Nicméně byl bych i pro tu možnost uplatnti si ztrátu v dalších letech, je rozhodně smysluplější podporovat malé podnikání, které by mělo tvoři základ státní ekonomiky, než vymýšlet dotace na pracovní místa. 

0 0
možnosti

weneto

15. 5. 2008 7:19
Poněkud úsměvné

Vaše sympatie k ODS Vám neberu, ale měl by jste se alespoň držet trochu v realitě - kupříkladu útočit na ČSSD že opět nebude plnit předvolební sliby je v současné situaci spíše trapné než vtipné - četl jste smlouvu ODS s občany???

Myslím že co se týče slibů ( těch neplněných ) tak u nás neexistuje strana která předvedla to co ODS - žádná modrá šance, prostě nic.

Bojovat aby levice nevyhrála volby je od Vás asi hezké, ale pakliže u nás pravice úplně zklamala i zbytečné - tudíž za dva roky budete moci psát své pamflety s dobrým vědomím že jako kritik konečně bojujete s vládou

0 0
možnosti

limlejn

15. 5. 2008 11:30
Re: Poněkud úsměvné

Smlouvu ODS s občany jsem četl, bohužel uplynula pouze polovina volebního období a snaha ODS o jakoukoli změnu je neustále ořezávána lidovci a zelenými a oranžoví bossové se chovají jako nezbedné dítě, které rozšlape na pískovišti vše co ostatní postaví. Vzpomeňte na naslibované vzdušné zámky ČSSD a po osmi letech kdy nepředvedli zhola nic kromě fatálního (o 14%) zdražení vody,elektřiny, topení, telefonování při přechodu DPH z 5 na 19%, ted boří vše jen aby získali zpět koryta. FUJ!!!

0 0
možnosti

Fruhbauer

15. 5. 2008 0:29
Nejste náhodou...

Nejste náhodou v příbuzenském poměru s pány Zieglerem a Polaneckým?

0 0
možnosti

Zdrť Mrmlmný

14. 5. 2008 23:43
.

Vy jste byl asi s Paroubkem na tom Marsu. Paroubek a ´dredaři´? Neználku.;-DRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.