Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karelur

30. 3. 2008 8:30
humanisté - jak pro koho

V zemích kde se postupuje se zdravým rozumem , tak tam se šíření islámu nedaří. Příkladem může být třeba Finsko které má asi 10tísícovou muslimskou populaci. Zatímco sousední Švédsko téměř milionovou. Kde je rozdíl? V politice. Lidé ve Finsku voli dlohodobě pravici... Ve Finsku se začíná mluvit o hraničních kontrolách v souvislosti se švédskými menšinami... Pouze Západní zrůdným patologickým pseudohumanismem narušené společnosti si s nositeli islámu nedovedou poradit. Nebýt psuedohumanismu, tak něco tak podřadně ubohého jako islamisti není sokem. Jen díky humanistům jsme sužováni terorismem, drogovými mafiemi atp. Nic nás nezabíjí tak dokonale jako humanismus.

Už i u nás humanisté z neziskovek vystrkují růžky a s penězi z Eu v zádech začínají předělávat naši společnost k obrazu svému. já jen doufám , že to nestihnou do prvních občanských válek na západě.

0 0
možnosti

Petr Kloucek

31. 3. 2008 22:14
Re: humanisté - jak pro koho

Možná bych volil jiná slova, ale v zásadě máte naprostou pravdu.

Obzvlášť sympatický mi byl jeden rozhovoru s vedoucím uprchlického tábora, kde se jej tázali proč se imigranté musí učit finsky, když se touto řečí jinde nemluví a navíc je celkem obtížná, zda je tím neomezuje. Jeho odpověď by měla platit jako základní pravidlo pro imigraci. Odpověděl pokud se jim to nelíbí, nikdo je tu nedrží.

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

29. 3. 2008 11:37
máte pravdu

Ale doporučuji přečíst obě knihy Korán i Bibli. Bible je psaná pro otroky, Korán pro bojovníky. V Koránu jsou zcela jednoznačné agresivní formulace. Kdyby jste například nahradil slovo nevěřící za slovo cikán a citaci z koránu takto zveřejnil, dopustíte se trestného činu. Výzvy k zabíjení nevěřících jsou v pohodě.

0 0
možnosti

j@ck

29. 3. 2008 19:26
Re: máte pravdu

Pane Vašíčku, kolik bylo dle vašeho odhadu za loňský rok v ČR útoků na nevěřící a kolik útoků na romy?

0 0
možnosti

Stará kára

29. 3. 2008 11:02
Jacípak pseudohomanisté

Žádný humanista tady není. Jen se každý úspěšný politik bojí vykřiknout "Král je nahý". Proč taky, když mu přitakávání blbosti nese.

0 0
možnosti

kion1

29. 3. 2008 8:05
Volič Národní strany

R^[>-]!

0 0
možnosti

Petr Kloucek

29. 3. 2008 19:22
Re: Volič Národní strany

Nejsem extremista a extremismus odsuzuji. V článku šlo o poukázání na nutnost obrany euro-americké civilizace proti náboženskému extremismu, nikoli o rasovou selekci.

0 0
možnosti

erben3

28. 3. 2008 23:51
.

Velice trefně napsaný článek. Spousta pseudohumanistů si neuvědomuje, že radikální muslimové v tom, že jim dovolíme migrovat do našich zemí, nevidí naší pohostinnost, ale slabost. V tom je celý problém věci. Ale já se ptám: Proč existuje tenhle falešný pseudohumanismus? Kde se v lidech (některých) vzalo jakési multikulturní uvažování a cítění?  Národy si už od pradávna vždy hájily svá území, vetřelce s jiným hodnotovým žebříčkem a jinou "kulturou" vždy hnaly svinským krokem. Tak PROČ je to v našem století jinak? Jednoduchou odpověď bych možná měl: Jsme ukolébáni nadbytkem a konzumem a neuvědomujeme si skryté, vlezlé a pomalu se šířící nebezpečí, které nám od těchto lidí hrozí. V příštích volbách budu volit nacionalistickou Národní stranu. Jevy jako pseudohumanismus a multikultura mi jaksi nesedí.

Ještě jednou díky za článek. R^

0 0
možnosti

trdelnik

29. 3. 2008 0:41
Re: .dilema

Problem je, ze kdyz nekdo nazyva veci jak se maji (jako napr. pisatel clanku) tak je okamzite nazyvan rasistou, nacistou, fasistou, extremistou atd. Paradox je, ze je takto nazyvan ne temi kterych se kritika tyka, ale svymi obcany a prateli ! A kdyz tento jedinec zastava urcite vyznamne misto tak o ne rychle prijde.

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

28. 3. 2008 23:42
Nedá

se nic dělat, ale i muslimové mají zákony, když odečtete fanatiky, existují muslimské státy, kde je morálka ctěna a nemorální chování přísně trestáno. To jsem měl na mysli. etcetc

0 0
možnosti

Hucul

29. 3. 2008 17:42
Re: Nedá

Kde presne?

0 0
možnosti

ovoce.zelenina

28. 3. 2008 23:27
Nedá

se nic dělat, je jasné, že v průběhu dvou generací, amer-evrops civilizace zanikne, bude vládnout islám, který zavede přísnou, centrálně vedenou totalitu, která možná zachrání svět před úplnou zkázou. A to tím, že převezme naše zákony, ale na rozdíl od zkorumpovaných policajtů a soudů--- bude dodržování absolutně požadovat. Tím vnese i do Švejkovy země pořádek. Kapsáři budou zcela vyhubeni, nefachčenkové ukamenováni, odboráři napíchnuti na kůl a každý bude sekat latinu, až mu budou z nosu stoupat růžové bubliny. Škoda, že se toho nedožiju, škoda.

0 0
možnosti

Petr Kloucek

28. 3. 2008 23:32
Re: Nedá

Oni ale na naše zákony kašlou...

0 0
možnosti

Jannynov

28. 3. 2008 23:12
judaismus

mmch judaismus NENÍ misijním náboženstvím, opět, jste zcela nepostižen dejepisným nebo religionistickým vzděláním,  vaše srovnávání islámu, křestanství a judaismu stojí na úrovni NEDOKONČENÉ ZÁKLADKY.

/ nic ve zlém, ale když budu o něčem psát, zjistím si nějaká fakta, ne snad ? /

0 0
možnosti

Petr Kloucek

28. 3. 2008 23:29
Re: judaismus

Ano není misijním náboženstvím ale to neznamená že absolutně toleruje náboženství ostatní. I v něm existují radikální odnože. Nicméně jen v buddhismu není k prozření nutná víra v jednoho správného Boha.

Jak jsem uvedl účelem nebyla historická sonda a děkuji za optání základku jsem absolvoval a dokonce s několika lekcemi náboženství.

0 0
možnosti

Jannynov

28. 3. 2008 23:10
chybí vám vzdělání

Pane, dle věty " otázka šíření víry se odehrávala zejména ve středověku formou křižáckých výprav, honu na čarodějnice".......je vidět že vám chybí základní dějepisní vzdělání, dostudujte si jak se doopravdy v Evropě šířila víra. 

/" koho země toho náboženství" / a další zásady........takhle si pouze děláte ostudu Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS