Pane Bango už to přeháníte.

Osobně k Vám žádné antipatie necítím, ale měl by jste si vybrat. Buď jste novinář a pak o problémech informujte objektivně. Nebo jste aktivista, ale pak nepublikujte v novinách.

Ano píšete jen na blog - pak ale na výběru článků dejte prostor i opačným názorům a nezveřejňujte na dané téma jen své články nebo ty, které (dle mého názoru) Vaši momentálně nastolenou pravdu potvrzují.

A nyní k tomu co jste napsal. Pojem mlácení si představuji jinak. Nicméně ano na videu muž sedící na onom mladíkovi skutečně udeří - zdá se že jen jednou. Je těžké posoudit kolikrát, protože záběr je několikrát zopakováno (proč asi...?). V zájmu objektivity by jste měl uvést, že onen mladík byl zfetovaný a jednal tak naprosto bez zábran. Na člověku normálně nemusí sedět pět lidí a také není obvyklé aby se člověk bránil zatčení. 

Ano šlo to vyřešit jinak - vzít ho židlí po hlavě, použít obušek, plynovku nebo taser. Totiž skutečně není povinností kohokoli jít při obraně do fyzického kontaktu - notabene s někým kdo kolem sebe kouše a škrábe a ostatní ohrožuje například přenosem infekční nemoci. Opravdu není povinností kohokoli se při obraně vystavovat nepřiměřenému riziku a je opravdu nutné kvitovat, že oni muži se ho snažili víceméně znehybnit, nikoli zlikvidovat. A pokud onen mladík na zemi, v situaci kdy by každý normální člověk pochopil co se děje, například ještě kousal tak co uděláte? Když se absolutně neovládá a jediným jeho cílem je ublížit?

A fakt který elegantně ignorujete - kdyby se nechoval tak jak se choval mohl žít. Nikdo ho nenutil chovat se agresivně a ohrožovat lidi. A ještě si vybrat ženy - takovéhle jedince normální společnost po právu trestá. Ne nezabíjí je, ale tohle i podle videa nebylo cílem ani jednoho ze zúčastněných, likvidační zákrok opravdu vypadá jinak.

A všimněte si, že jsem v celém článku ani jednou nenarazil na problematiku barvy pleti, protože na výše uvedené žádný vliv nemá...

Autor: Petr Klouček | pondělí 31.10.2016 19:08 | karma článku: 43,09 | přečteno: 2740x
  • Další články autora

Petr Klouček

Uprchlík měl jen 7 000 - chudák...

30.11.2016 v 22:10 | Karma: 45,21

Petr Klouček

Ortel vs. Banga - ukázka.

29.11.2016 v 20:21 | Karma: 46,94

Petr Klouček

Klinika doufejme dodýchala.

10.11.2016 v 20:01 | Karma: 41,93