My z vás ty rasisty uděláme! Vaše neziskovky.

Smrt Roma v Žatci je dalším příkladem mediální masáže o bezmála svatých Romech a xenofobních Češích, kteří Romské etnikum bez příčiny terorizují. Je to jak paralelní svět - událost není popsána, ale napsána...

Tak jsem si schválně přečetl různé zdroje  líčící úmrtí mladého Roma v restauraci v Žatci a jeho předchozí aktivity. Zdůrazňuji, že jsem většinu informací čerpal ze serveru romea.cz a opravdu nevycházím z údivu.

Jen v kostce - Rom se vrátil zfetovaný na ubytovnu v Lounech kde se pokoušel dostat do jiného pokoje. Díky tomu přijela městská policie a odvezla jej na záchytku, kde si stěžoval na bolest zad a beder. Následně byl z tohoto důvodu transportován sanitou do Žatce. Tam si pro něho měli přijet rodiče, nicméně byl propuštěn dříve s doporučením na návštěvu psychiatrie. Poté se pokoušel dostat do Loun a chtěl po kamarádce aby zavolala rodičům a ti si pro něho přijeli, dále chtěl nastoupit do autobusu odkud byl vyhozen. No a nakonec si v oné nešťastné pizzerii pouze (a teď cituji) "běžel" k jedné z žen nechat připálit cigaretu a přitom do jiné nechtěně strčil. Na to ho osazenstvo brutálně zbilo a později jej dorazila policie. Toto se opírá o svědectví jediného svědka, který to navíc dle svých slov sledoval z povzdálí. 

A teď si shrňme fakta. Rom byl zfetovaný a rozhodně se nechoval příkladně. Přesto s ním nebylo nakládáno špatně a rozhodně mu nebyla odepřena lékařská pomoc. Z nemocnice byl propuštěn pouze s doporučením k návštěvě psychiatra. Pokud pominu všeobjímající spiknutí pravděpodobně mu nic vážného nebylo. Dále je celkem nelogické, že u nemocnice nepočkal na své rodiče, kteří pro něho měli jet. Co je ale naprosto absurdní - pokud se k mé ženě v místnosti kdokoli "rozeběhne" a notabene bude evidentně mimo (a je jedno jestli kvůli alkoholu, drogám nebo seriálu) tak se ho nejprve pokusím zastavit a znemožnit další atak. A je mi opravdu jedno jaké měl dětství či zda je v depresi. Jeho právo končí tam, kde začíná právo jiného člověka. A barva pleti je mi skutečně ukradená.

Co považuji za naprosto neslýchané je, vyrábět z tohoto individua hrdinu, svolávat mu pietní shromáždění a zaštiťovat se bojem proti rasismu. 

Romové čemu se sakra divíte? Kvůli komu se lidé ve městech jako Teplice či Ústí bojí vyjít po setmění na ulici? Kdo přežívá a množí se díky sociálním dávkám po spoustu generací? Tak nám sakra ukažte že jste jiní. Třeba uklidit si ten bordel kolem domů a nedělat randál do dvou do rána můžete sami. Tady vás rozhodně nikdo diskriminovat nebude.

A vážené neziskovky rasismus v Čechách nefunguje jako ničím nepodložená nesnášenlivosti k rasám. Rasismus v Čechách funguje jako obava z jednoho etnika na základě dlouholetých zkušeností. Podívejte se kolik případů napadení Čechů je způsobeno Romy a kolik jinými národnostmi a že jich v Čechách je. A ubezpečuji vás vážené neziskovky, že krom toho, že rozhazujete i mé daně za nesmysly přesně tímhle typem zpravodajství z nás ještě doufajících lidí ty rasisty skutečně děláte. 

A jestli chcete dělat piety tak za všechny, kteří se musí denně bát pouště své děti do školy nebo chodit brzy ráno do práce. A pro změnu by jste si mohli peníze na váš provoz zkusit vydělat, možná by jste si pak lépe rozmysleli za co je utratíte.

Autor: Petr Klouček | čtvrtek 27.10.2016 21:14 | karma článku: 43,82 | přečteno: 2337x
  • Další články autora

Petr Klouček

Uprchlík měl jen 7 000 - chudák...

30.11.2016 v 22:10 | Karma: 45,21

Petr Klouček

Ortel vs. Banga - ukázka.

29.11.2016 v 20:21 | Karma: 46,94

Petr Klouček

Klinika doufejme dodýchala.

10.11.2016 v 20:01 | Karma: 41,93

Petr Klouček

Pane Bango už to přeháníte.

31.10.2016 v 19:08 | Karma: 43,09

Petr Klouček

Lovecká sezóna v Evropě.

25.7.2016 v 20:41 | Karma: 36,26

Petr Klouček

Brexit - nový začátek?

28.6.2016 v 8:00 | Karma: 18,80

Petr Klouček

Tři slepé myšky.

15.5.2016 v 10:00 | Karma: 16,03

Petr Klouček

Hate free moc tlačíte na pilu.

24.4.2016 v 20:04 | Karma: 42,30
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.