Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hate free moc tlačíte na pilu.

Posprejování majetku kohokoliv je samozřejmě pitomost, kterou může udělat jen duševně omezený jedinec. Na druhou stranu je zajímavé, že ve zprávách se dočteme vždy jen o některých případech.

O Hate free se vcelku moc nezajímám, jen mě celkem zaujalo, proč se o posprejovaných provozovnách píše právě v této souvislosti. Sprejerství je bohužel celkem rozšířená úchylka, ale pokud by měly noviny psát o každém případě, asi by se celý kolektiv redakce nezabýval ničím jiným.

Takže proč nyní - no aby nám byl připomenuto jací jsme nesnášenliví xenofobové. Totiž abych nebyl tak kritický na hate free provozovnách je mi sympatické minimálně to, že se jedná o podniky které někdo vybudoval a založil a následně se přihlásil do tohoto hnutí.

Na rozdíl třeba od Kliniky, která žije v nelegálně obsazené budově, chtěla by aby za ní platil nájem někdo jiný a když se má chovat podle zákona vykřikuje něco o rasové nenávisti atp. Neméně zajímavé je, že útok na Kliniku byl medializován čirou náhodou v době, kdy se opět řeší to, že má být z důvodu nelegálního užívání prostor vystěhována.

Ale zpět k Hate free a k tomu co mi vadí. Předně rasově odlišný jedinec může jít do jakéhokoli veřejného prostoru bez omezení už nyní. To je totiž dané zákonem. Pokud by se někdo chtěl nějakým opačným způsobem proti Hate free vymezit a zakázal by například vstup občanům jiné barvy pleti dopouští se minimálně přestupku. Tj. přihlásit se k hate free znamená asi totéž, jako přihlásit se k hnutí za volný vstup občanů bez ohledu na barvu vlasů.

Ano trochu to zlehčuji, protože mi nedalo přečíst si pár článků na webu kde je líčeno, jak se stali nebozí muslimové obětí rasové diskriminace, protože chodili na veřejnosti například v šátku. Tedy chápu, že na blbce člověk narazí v každé společnosti a samozřejmě není přijatelné někomu nadávat za to co nosí na sobě. Na druhou stranu když pominu různé chuligány a podobně intelektuálně vybavená individua nelze se divit ostražitosti většinové populace. Ono totiž jediné náboženství které ve světě přináší problémy a násilí (pominu-li různé menšinové sekty) je v tuto chvíli opravdu jen islám. V Bruselu nebo Paříži neútočili křesťané nebo budhisté ale islamisté.

Takže co čekáte, když své muslimství dáváte ještě na odiv? Většinová společnost se řídí davovou logikou. Může se vám nelíbit ale myslíte, že když ji budete násilím tlačit do jedné pozice nebude se bránit, když reálně se věci dějí úplně opačně? Co takhle místo takovéto publicity přinést článek o tom, že imám z té a té evropské mešity pomohl při rozkrytí sítě teroristů? Nebo že muslimská obec apeluje na své členy aby přijali evropské hodnoty a netrvá na nošení šátků či burek?

Totiž jen tak pro úplnost, při návštěvě arabských zemí ženy také většinou nechodí v minisukních. Lidé také nenosí na krku velké křesťanské kříže. Víra je pro ně věcí duševní, nemusí ji stavět na odiv. Jenže o tomhle bohužel islám je - má ambici být jediným správným náboženstvím a od všech očekává podporu. Protože všichni ostatní bezvěrci jsou méněcenní.

Mimo to šátek evropská civilizace zná - chodily v něm naše babičky. A pokud si pamatuji šátek má za úkol zakrýt vlasy a to by dokázal i takový. Tohle by byl takový milý kompromis pro začátek. A samozřejmě by nás xenofobní Evropany také celkem potěšilo, kdyby se islám přestal zviditelňovat přes teroristické útoky. Pak si tu choďte třeba ve stanech, ale musíte nás přesvědčit o tom, že pod nimi máte třeba nákup a ne kalašnikov.

Ano musíte nás přesvědčit a přizpůsobit se, protože tu chcete být hosty. Pokud ne, máte spoustu islámských zemí, kde můžete v poklidu existovat. To ze mě nemluví rasismus, ale elementární lidská slušnost. Jsem-li host musím se já přizpůsobit.

Autor: Petr Klouček | neděle 24.4.2016 20:04 | karma článku: 42,30 | přečteno: 2536x
  • Další články autora

Petr Klouček

Novoroční manifest zdravého rozumu.

Civilizace si po dosažení určitého stupně blahobytu může dovolit zabývat se různými myšlenkami. Bohužel to může dospět tak daleko, že se začne zabývat i nesmysly. A pak je třeba aby někdo řekl - pozor, už začínáte blbnout.

1.1.2019 v 18:22 | Karma: 36,81 | Přečteno: 1042x | Diskuse| Společnost

Petr Klouček

Uprchlík měl jen 7 000 - chudák...

Já už opravdu nevím, jestli si z nás dělají novináři blázny. Jinak si neumím vysvětlit následující článek.

30.11.2016 v 22:10 | Karma: 45,21 | Přečteno: 3948x | Diskuse| Společnost

Petr Klouček

Ortel vs. Banga - ukázka.

Porovnejme si tvorbu pánů Ortela a Bangy a řekněme si - co je nám bližší? Pokud to ovšem stihneme, než nás smete sluníčkový proud.

29.11.2016 v 20:21 | Karma: 46,94 | Přečteno: 9774x | Diskuse| Společnost

Petr Klouček

V Česku nejsou rovné šance pro chudé děti - díky socialismu.

Reaguji na článek paní Marksové-Tominové a předem se omlouvám za možné chyby. Nepíši jej s rozmyslem, ale v prvotním návalu emocí, které ve mně tato dáma se svými více či méně nereálnými výplody vyvolává.

15.11.2016 v 21:42 | Karma: 44,36 | Přečteno: 5012x | Diskuse| Společnost

Petr Klouček

Klinika doufejme dodýchala.

Opět tu máme jaksi bokem zmínku o pokračování jedné z populárních akcí letošního jara a léta a sice o kauze Klinika. Dle posledních informací už se ale osazenstvo Kliniky projevuje v trochu jiném světle.

10.11.2016 v 20:01 | Karma: 41,93 | Přečteno: 1876x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Desítky miliard dolarů pro Ukrajinu a zákaz TikToku. Biden to podepsal

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  17:18

Aktualizujeme Ve středu podepsal americký prezident Joe Biden po několikaměsíčním schvalování v Kongresu zákon...

Izrael pokročil v přípravě akce v Rafáhu, civilisty ochrání, uvedl mluvčí vlády

24. dubna 2024  16:55

Izrael pokročil v přípravách pozemní operace namířené proti palestinskému hnutí Hamás v Rafáhu na...

V nahrávkách si stěžoval na bankovky. Bystroně z AfD potápí důkazy

24. dubna 2024  16:53

Nové důkazy v kauze německého politika strany Alternativa pro Německo Petra Bystroně potvrzují...

Bývalý ředitel finančního úřadu kryl úniky a bral „dárky“, dostal podmínku

24. dubna 2024  15:01,  aktualizováno  16:48

Bývalý ředitel brněnského finančního úřadu Miroslav Kuba si už třikrát vyslechl podmíněný trest za...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1879x
Zajímám se o dění kolem sebe a rád si na dané problematiky utvářím svůj vlastní názor. K jeho zpřesnění není lepšího prostředku než konstruktivní diskuze.